Nieuwe ISEKI TH 5000!

De nieuwe TH 5000 serie is binnen!

  • Nieuwe motoren: De nieuwe TH 5 serie tractoren zijn uitgevoerd met de door Iseki zelf ontwikkelde Common Rail 3 cilinder Iseki dieselmotoren Stage V en voldoet hiermee aan de nieuwe eisen. Er is een 37 pk en een 42 pk-motor leverbaar: TH 5370 en TH 5420

 

  • Aandrijving: Nieuw zijn o.a. dat de 3 groepen hydrostaat elektronisch wordt aangestuurd. Dit zorgt voor een precieze en moeiteloze aansturing omdat er geen tegendruk komt vanuit het rijpedaal. De elektronische cruise control werkt zoals bij een auto. Accuraat, gemakkelijk in te stellen en met geheugen positie.

 

  • Bedieningsgemak: De stuurkolom is instelbaar. Het moderne dashboard geeft veel informatie. Zo is digitaal af te lezen wat de rijsnelheid en aftakastoerental is.

 

  • Opties: De nieuwe Iseki TH5 serie is uit te voeren met een luxe cabine voorzien van airco. Als andere opties zijn leverbaar: fronthef, frontaftakas, voorlader, middenmaaidek, schuif, borstel en frontmaaiers.

 

Het Japanse merk Iseki bestaat sinds 1926 en is al meer dan 40 jaar actief op de Nederlandse markt. Iseki wordt geïmporteerd door Van der Haeghe BV uit Geldermalsen.

 

0 antwoorden