Nieuwe Iseki SRA ruw terrein maaiers

Iseki importeur Van der Haeghe BV uit Geldermalsen brengt 2 nieuwe zelfrijdende ruw terrein maaiers op de markt. De SRA 800A en SRA 950FA.

De SRA 800A heeft een werkbreedte van 80 cm, is tweewiel aangedreven en heeft een laag/hoog transmissie. De krachtbron is een 14 pk Kawasaki motor.

Het andere model, de SRA 950FA heeft een werkbreedte van 95 cm en is standaard vierwiel aangedreven. Deze machine heeft een 24 pk Kawasaki motor.

T.o.v. de vorige modellen zijn o.a. de volgende punten gewijzigd. De hydrostaatpedaal is verstelbaar om zo een de ideale positie in te stellen. Het hefsysteem van het maaidek is gewijzigd, zodat er minder kracht nodig is om het maaidek te heffen. Er is een nieuw type stoel voor betere steun en comfort. Voor een nog langere levensduur, zijn de zijpanelen nu van metaal i.p.v. kunststof. Verder hebben de machines een moderner design gekregen. De SRA 950 heeft een Eco drive stand. In deze positie zal de motor minder brandstof verbruiken.

Uniek kenmerk van de nieuwe Iseki SRA maaiers is dat de vooras is voorzien van vering. Dit geeft een enorm comfort voor de gebruiker, omdat deze machines veel moet werken op een sterk ondulerend terrein.Een ventilator op het maaidek zorgt ervoor dat gras en stof op het maaidek wordt weggeblazen.

De hydrostatische rijaandrijving kan zowel met de voet en met de hand d.m.v. een hendel bediend worden. Optioneel is een bull bar leverbaar aan de voorzijde.

 De machine zal vanaf voorjaar 2022 leverbaar zijn. Prijzen zullen dan bekend worden gemaakt.

0 antwoorden