Nieuwe Sub Compact Tractor Iseki TXGS 24

De subcompacttractor Iseki TXG 237 zal vervangen worden door het nieuwe model Iseki TXGS 24.

Het nieuwe model heeft een geheel eigentijdse vormgeving en is op het gebied van ergonomie sterk verbeterd. Zo zijn o.a. de bedieningsorganen beter bereikbaar, heeft de trekker cruise controle en een verstelbaar stuur. De nu geheel vlakke vloer en met de rem aan de linkerzijde, geeft veel meer ruimte voor de voeten en de op- en afstap is daarmee sterk verbeterd.

Standaard is nu ook een joystick voor bediening van hydrauliek. De HST pedalen hebben minder kracht nodig om deze te bedienen. De grotere maat ban-den vóór, zorgen voor een krachtige uitstraling.

100 % ISEKI

De TXGS is een volwaardig Iseki product. Nieuwe Stage V 3 cilinder Iseki dieselmotor, ontwik-keling van alle belangrijke componenten zoals achterbrug, aandrijving, vooras.
Daar bovenop is de Iseki één van de weinige fabrikanten die ook belangrijke toebehoren in eigen beheer heeft ontwikkeld. Alles is dus afgestemd met de trekker. Denk hier aan: fronthef, frontaftakas, maaiers, schuif, borstel. Nieuw voor dit model is ook een eigen Iseki voorlader.

0 antwoorden