De diensten van Van der Haeghe BV

Wij bieden de volgende diensten aan:

Financiering

Opleidingen

Onderdelen

Onderhoud

Financiering

Als partner zoeken wij financieringsoplossingen op maat voor de individuele behoeften van onze klanten.  Van der Haeghe bv is een partnerschap aangegaan met De Lage Landen, een sterke financiële speler in onze sector.  Samen met De Lage Landen, kunnen wij u een financiering aanbieden in de vorm van een leasingformule die kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.      

Opleidingen

Ons team van ervaren mensen wordt dankzij een nauwe samenwerking met onze fabrikanten regelmatig bijgeschoold. Wij organiseren op jaarlijkse basis verschillende trainingen om de laatste ontwikkelingen vanuit de fabrikanten door te geven aan ons dealernet en hun team van monteurs. Bij de verkoop van professionele machines garanderen wij dat de eindgebruikers benodigde  ondersteuning en begeleiding krijgen, waardoor zij met hun investeringen, hun werkzaamheden op de meest duurzame en rendabele wijze kunnen uitvoeren.

Onderhoud

De betrokkenheid van onze medewerkers en de kwaliteit van het materieel en de aangeboden diensten, stellen u als eindgebruiker in staat om uw werkzaamheden op de meest duurzame en rendabele wijze uit te voeren.  Dankzij een gemotiveerd en goed geschoold netwerk van dealers, in combinatie met de ondersteuning van onze specialistische servicemonteurs en de nauwe samenwerking met onze fabrikanten, garanderen wij u een snelle en professionele service.

Onderdelen

Via diverse logistieke systemen vertrekken er dagelijks zendingen vanuit onze magazijnen . Dankzij onze nachtleveringen worden de onderdelen ´s nachts bij onze lokale dealers geleverd. Via ons online systeem beschikken onze dealers 24/7 over alle belangrijke onderdeleninformatie en kunnen zij op elk moment online orders plaatsen. Met onze onderdelenservice bieden we kwaliteit, snelheid, correctheid, originele onderdelen en een team van competente en gedreven medewerkers. Samen met onze dealers garanderen wij u een snelle en efficiënte levering van onderdelen en een professionele ondersteuning.