Nieuwe Iseki mid size compact trekker

Van der Haeghe BV zal tijdens Vakbeurs de Groene Sector de opvolger van de Iseki TH 4005 tractoren presenteren: De Iseki TH 5000 serie.

Het betreft hier geen update van de huidige series, maar compleet nieuwe tractoren met nieuwe technieken, motoren, specificaties en design. De compacte maatvoering is wel behouden gebleven.

Nieuwe motoren: De nieuwe TH 5 series tractoren zijn uitgevoerd met de door Iseki zelf ontwikkelde Common Rail 3 cilinder Iseki dieselmotoren Stage V en voldoet hiermee aan de nieuwe eisen. Er is een 35 pk en een 42 pk-motor leverbaar.

Aandrijving: Nieuw zijn o.a. dat de 3 groepen hydrostaat elektronisch wordt aangestuurd. Dit zorgt voor een precieze en moeiteloze aansturing omdat er geen tegendruk komt vanuit het rijpedaal. De elektronische cruise control werkt zoals bij een auto. Accuraat, gemakkelijk in te stellen en met geheugen positie.

Bedieningsgemak: De stuurkolom is instelbaar. Het moderne dashboard geeft veel informatie. Zo is digitaal af te lezen wat de rijsnelheid en aftakastoerental is.

Opties: De nieuwe Iseki TH5 series zijn uit te voeren met een luxe cabine voorzien van airco. Als andere opties zijn leverbaar: fronthef, frontaftakas, voorlader, middenmaaidek, schuif, borstel en frontmaaiers.

De nieuwe TH 5 serie zal vanaf 2020 leverbaar ziin.

Het Japanse merk Iseki bestaat sinds 1926 en is al meer dan 40 jaar actief op de Nederlandse markt. Iseki wordt geïmporteerd door Van der Haeghe BV uit Geldermalsen.

Vakbeurs de Groene Sector vindt plaats van op 14-15-16 januari van 13:00 t/m 21:00 uur.

Adres: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg.

Website: www.groenesector.nl/

 

0 antwoorden