De verkoop- en marketingactiviteiten van de private labels zijn onderverdeeld in 3 afdelingen:

Endless possibilities

Met Addax bieden wij een transportmiddel dat ontworpen en geassembleerd wordt in België volgens de strikte normen van de industrie en door gespecialiseerde ingenieurs, met ervaring op de internationale automarkt. Addax Motors is de eerste Belgische fabrikant die lichte elektrische bestelwagens ontwikkelt en produceert.

  • Ecologisch en geruisloos
  • Meer dan 120 km actieradius
  • Snelheid tot max. 70 km/u
  • Tot 1000kg of 5m³ laadcapaciteit
  • Op maat ontwikkeld
  • 4G monitoring op afstand

Terug naar overzicht
Lees verder
avril-stabnet-55
Mechanische onkruidbestrijding

Sinds 1991 is Avril Industrie gespecialiseerd in de productie van machines voor duurzaam onderhoud van groene zones. Als reactie tegen het gebruik van chemische verontreinigende producten, is Avril op zoek gegaan naar alternatieven voor het gebruik van pesticiden in onze openbare ruimtes. Avril Industrie ontwikkelt en produceert daarom een reeks van mechanische onkruidmachines met respect voor het milieu. Deze eenvoudig te gebruiken, energie-efficiënte en doeltreffende onkruidmachines zijn ontworpen uit hoogwaardige materialen en staan garant voor een lange levensduur. Voor een simpele, ecologische en duurzame onkruidbestrijding.

Terug naar overzicht
Lees verder
Aanbouwwerktuigen voor alle bekende draagvoertuigen.

Eco Technologies ontwikkelt machines met een groot vermogen, voor het professioneel onderhoud van groene en openbare ruimtes. In dit bereik ligt ook het onovertroffen vakmanschap van de innovatieve onderneming. Eco Technologies maakt niet alleen machines, maar zoekt ook naar de beste oplossingen voor de betreffende werkgebieden. Daarom is men bijvoorbeeld met de innovatie van de IceFighter® wereldwijd met deze technologie toonaangevend. Klanten krijgen zo steeds de allerbeste oplossing geleverd. De producten van Eco Technologies kunnen op alle werktuigdragers en tractoren worden gemonteerd: gedragen via een driehoeksadapter of driepuntkoppeling, aangedreven via aftakas of via een hydraulische motor. Hierdoor kan uw bestaande machinepark optimaal worden benut, het hele jaar door.  

Terug naar overzicht
Lees verder
Ferris IS SuspensionTechnology - Protect body and machine.

Met trots produceert Ferris betrouwbare professionele maaiers die keer op keer hun productiviteit bewijzen en de hoogste maaikwaliteit garanderen. Wanneer u een Ferris maaier aanschaft, koopt u het beste wat de markt te bieden heeft! Professionele maaiers van Ferris laten iedere minuut het gras gewoon beter renderen. Ferris maaiers beschikken over gepatenteerde technologie om u te voorzien van het maximale rendement bij minimale kosten en dat over een zeer lange levensduur. De IS Suspension Technologie garandeert u een meetbaar hogere productiviteit. Een Ferris verwerkt uw opdracht sneller, stuwt uw productiviteit omhoog en garandeert prachtige resultaten.

Terug naar overzicht
Lees verder
Onderhoud van kunstmatige sportvelden.

De machines van Hörger zijn specifiek gebouwd om het onderhoud te verzorgen van kunstofbanen en kunstgrasvelden. Het hogedruk reinigen van kunststofloopbanen, reinigen van opgevulde kunststof grasvelden en het egaliseren van sportvelden, kan door deze aanbouwwerktuigen van Hörger perfect worden uitgevoerd.

Terug naar overzicht
Lees verder
Kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitgebreid gamma. Een vertrouwd begrip !

Iseki is met een zeer uitgebreid programma aan grasmaaiers, zitmaaiers en compacttractoren een belangrijk merk voor de professionele gebruiker. De producten van Iseki onderscheiden zich door een hoog kwaliteitsniveau en het gebruik van innovatieve technologie. Iseki ontwikkelt en produceert in eigen beheer vrijwel de gehele machine zoals de motoren, versnellingsbakken, hydrostaatsystemen en voorassen. De Iseki machines voldoen aan de hoogste kwaliteit. Daarnaast is Iseki één van de weinige fabrikanten die een groot aantal accessoires ontwikkelt en fabriceert. Iseki bouwt in eigen beheer fronthefinrichtingen, voorladers, cabines, maaidekken, opvangsystemen en kippers. Iseki betekent voor u een zeer mooie reeks van tractoren en maaimachines waarin prestaties, robuustheid en flexibiliteit zich verenigen. En wij ... wij zijn er trots op om de reeds meer dan 30 jaar deze machines te mogen invoeren.

Terug naar overzicht
Lees verder
Met Köppl zit u altijd op het juiste spoor!

Köppl ontwerpt en produceert al 4 generaties lang machines en werktuigen voor professionele toepassingen in de landbouw, tuinbouw, landschapsbouw en bij gemeenten. Het huidige aanbod bestaat uit 2-wielige werktuigdragers en aanbouwwerktuigen die optimaal en tot in de kleinste details op elkaar zijn afgestemd. Krachtige, onverwoestbare machines die maximaal comfort en de hoogste bedrijfszekerheid bieden en uw werk verlichten. 

Köppl heeft een vergaande kennis en aanbod van werktuigdragers met hydrostatische aandrijving, met als voordeel het traploos instellen van de snelheid, onafhankelijk van de aandrijving van de werktuigen. Bovendien is de aftakas volledig mechanisch aangedreven wat zorgt voor een minimaal vermogensverlies en de kans op oververhitting tot een minimum beperkt! Voor elke job is er een werktuigdrager met een zeer uitgebreid palet van toebehoren die bij u past. Vanaf de Compact Comfort is de stuurboom 180°draaibaar, maar blijven de bedieningen hetzelfde. Door deze extra “feature” wordt het werk een stuk gemakkelijker! De snelwisselflens voor het aankoppelen van de werktuigen op de werktuigdrager is standaard. En vanaf de Hydro Luchs is deze ook nog uitgerust met een vanghakensysteem zodat je de zwaardere werktuigen kunt “opscheppen”.

Terug naar overzicht
Lees verder
Simplicity Broadmoor
Simplicity maakt het verschil sinds 1922!

Als u op zoek bent naar een zero turnmaaier, zitmaaier of tuintrekker (met of zonder opvang), zijn er vele merken en modellen om uit te kiezen... Maar als u op zoek bent naar betrouwbaarheid, de beste maaikwaliteit en een garantie voor het mooiste gazon in uw buurt, dan is de keuze eenvoudig... Simplicity!  

Terug naar overzicht
Lees verder
SNAPPER-RER100-SD-LIFE-STYLE-WEB-1030x659
The Serious Choice

Snapper, de bouwer van de eerste industriële zelfrijdende cirkelmaaier in 1951 is altijd toonaangevend geweest in het gemakkelijk maken van uw tuinwerkzaamheden. Vandaag de dag levert Snapper één van de meest complete assortimenten tuinmachines voor uw gazon. De tuintrekkers, zitmaaiers, zero turnmaaiers en gazonmaaiers van Snapper kenmerken zich door hun gemakkelijke bediening, gestroomlijnde vormgeving en gemakkelijke ombouw van zij-uitworp naar achteropvang, grasopvang of mulchen. De machines van Snapper gaan lang mee; we leveren nog steeds onderdelen voor 20 jaar oude grasmaaiers die nog altijd trouw hun werk doen!  

Terug naar overzicht
Lees verder
Kwalitatief hoogwaardige sproeiers

Solo Kleinmotoren Gmbh werd in 1948 opgericht in Stuttgart en is tot op de dag van vandaag, wereldwijd de toonaangevende fabrikant van o.a. hoogwaardige sproeiers (hand,-, trolley en rugsproeiers), sproei-apparaten (vernevelaars), bladblazers of granulaatstrooiers die voldoen aan de bekende Duitse kwaliteitsnorm. Het Solo assortiment biedt een oplossing op het gebied van bescherming, onderhoud, reiniging en desinfectie. Kortom: voor elke toepassing is Solo de juiste keuze!

Terug naar overzicht
Lees verder