De verkoop- en marketingactiviteiten van de private labels zijn onderverdeeld in 3 afdelingen:

Addax MTX
Uw elektrische bedrijfswagen wordt naar uw wens uitgevoerd!

Alle Addax bedrijfsvoertuigen worden in België ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. Dit garandeert dat elk voertuig dat ontwikkeld wordt, van de hoogste kwaliteit is. Rijden in een Addax betekent genieten van een strakke afwerking en een comfort dat snel uw standaard zal worden voor het evalueren van andere voertuigen.

  • Ecologisch en geruisloos
  • Meer dan 120 km actieradius
  • Snelheid tot max. 70 km/u
  • Tot 1000kg of 5m³ laadcapaciteit
  • Op maat ontwikkeld
  • 4G monitoring op afstand
 
Informeer naar de mogelijkheden of reserveer een demo: 0345-788104!
 

Terug naar overzicht
Lees verder
Mechanische onkruidbestrijding

Sinds 1991 is Avril Industrie gespecialiseerd in de productie van machines voor duurzaam onderhoud van groene zones. Als reactie tegen het gebruik van chemische verontreinigende producten, is Avril op zoek gegaan naar alternatieven voor het gebruik van pesticiden in onze openbare ruimtes. Avril Industrie ontwikkelt en produceert daarom een reeks van mechanische onkruidmachines met respect voor het milieu. Deze eenvoudig te gebruiken, energie-efficiënte en doeltreffende onkruidmachines zijn ontworpen uit hoogwaardige materialen en staan garant voor een lange levensduur.  

Eenvoudig, ecologisch en duurzaam onkruidbeheer!
 

Terug naar overzicht
Lees verder
Eco Tech Gietarm
Aanbouwwerktuigen voor alle bekende draagvoertuigen.

Eco Technologies ontwikkelt machines met een groot vermogen, voor het professioneel onderhoud van groene en openbare ruimtes. In dit bereik ligt ook het onovertroffen vakmanschap van de innovatieve onderneming. Eco Technologies maakt niet alleen machines, maar zoekt ook naar de beste oplossingen voor de betreffende werkgebieden. Daarom is men bijvoorbeeld met de innovatie van de IceFighter® wereldwijd met deze technologie toonaangevend. Klanten krijgen zo steeds de allerbeste oplossing geleverd. De producten van Eco Technologies kunnen op alle werktuigdragers en tractoren worden gemonteerd: gedragen via een driehoeksadapter of driepuntkoppeling, aangedreven via aftakas of via een hydraulische motor. Hierdoor kan uw bestaande machinepark optimaal worden benut, het hele jaar door.  

Terug naar overzicht
Lees verder
IS SuspensionTechnology: Protect body and machine.

Ferris, de specialist in professionele grasmaaiers. Al meer dan 100 jaar levert Ferris kwaliteitsproducten aan haar klanten. U kunt er van op aan dat dit merk ook in de toekomst blijft werken aan baanbrekende technologie en innovatieve grasmaaierontwerpen. Zo zijn de zero turn maaiers als enige in de markt voorzien van gepatenteerde onafhankelijke vering. De vering maakt een hogere maaisnelheid mogelijk, waardoor de productiviteit toeneemt. Tevens zorgt de unieke vering voor een geweldig comfort. Door de ophanging van het maaidek aan de onafhankelijk geveerde draagarmen volgt het maaidek de contouren van het te maaien terrein. Ervaar zelf het verschil dat de vering maakt en vraag een demonstratie bij uw plaatselijke dealer.

Ferris - Work hard. Feel good!
   

Terug naar overzicht
Lees verder
iseki TG 6507 + Horger KBR
Onderhoud van kunstmatige sportvelden.

De machines van Hörger zijn specifiek gebouwd om het onderhoud te verzorgen van kunstofbanen en kunstgrasvelden. Het hogedruk reinigen van kunststofloopbanen, reinigen van opgevulde kunststof grasvelden en het egaliseren van sportvelden, kan door deze aanbouwwerktuigen van Hörger perfect worden uitgevoerd.

Terug naar overzicht
Lees verder
Met Köppl zit u altijd op het juiste spoor!

Köppl ontwerpt en produceert al 4 generaties lang machines en werktuigen voor professionele toepassingen in de landbouw, tuinbouw, landschapsbouw en bij gemeenten. Het huidige aanbod bestaat uit 2-wielige werktuigdragers en aanbouwwerktuigen die optimaal en tot in de kleinste details op elkaar zijn afgestemd. Krachtige, onverwoestbare machines die maximaal comfort en de hoogste bedrijfszekerheid bieden en uw werk verlichten.

Terug naar overzicht
Lees verder
Professional Turfcare

Redexim is wereldmarktleider als het gaat om machines o.a. voor sportveld- en golfbaanonderhoud. Het programma bevat o.a. beluchters, zaaimachines, bezandingsmachines, topdressers, borstels, verticuteerders en machines voor het onderhoud van kunstgrasvelden. Redexim begon in 1980 met de wereldvermaarde Verti Drain en heeft sindsdien een compleet programma van innovatieve machines voor het onderhoud van gras in de breedste zin.

Redexim machines worden dagelijks werelwijd ingezet op gerenommeerde golfbanen, voetbalstadions, parken en paardenrenbanen.
Download hier de nieuwe brochure! 
 

Terug naar overzicht
Lees verder
Simplicity maakt al sinds 1922 het verschil!

Als u op zoek bent naar een zitmaaier met opvang, een zitmaaier zonder opvang of een zero turn zitmaaier zijn er vele merken en modellen om uit te kiezen. Maar als u op zoek bent naar betrouwbaarheid, de beste maaikwaliteit en een garantie voor het mooiste gazon in uw buurt, dan is de keuze eenvoudig: Simplicity®!  

De maaiers van Simplicity® worden ontworpen met het comfort van de gebruiker voor ogen.
Download hier de brochure voor 2024! 
     

Terug naar overzicht
Lees verder
The Serious Choice

Snapper, de bouwer van de eerste industriële zelfrijdende cirkelmaaier in 1951 is altijd toonaangevend geweest in het gemakkelijk maken van uw tuinwerkzaamheden. Vandaag de dag levert Snapper één van de meest complete assortimenten tuinmachines voor uw gazon. De tuintrekkers, zitmaaiers met opvang, zero turnmaaiers en gazonmaaiers van Snapper kenmerken zich door hun gemakkelijke bediening, gestroomlijnde vormgeving en gemakkelijke ombouw van zij-uitworp naar achteropvang, grasopvang of mulchen.

Download hier de brochure voor 2024!
 

Terug naar overzicht
Lees verder
Kwalitatief hoogwaardige sproeiers

Solo Kleinmotoren Gmbh werd in 1948 opgericht in Stuttgart en is tot op de dag van vandaag, wereldwijd de toonaangevende fabrikant van o.a. hoogwaardige sproeiers (hand,-, trolley en rugsproeiers), sproei-apparaten (vernevelaars), bladblazers of granulaatstrooiers die voldoen aan de bekende Duitse kwaliteitsnorm. Het Solo assortiment biedt een oplossing op het gebied van bescherming, onderhoud, reiniging en desinfectie. Kortom: voor elke toepassing is Solo de juiste keuze!

Terug naar overzicht
Lees verder