GTH 2019: 10-12 september

Straks in september staan wij op de GTH2019 in Biddinghuizen (stand 4.12 / veld B) en laten wij een aantal primeurs zien!

Iseki: 2 nieuwe compacttractoren!

Zo hebben wij met de subcompacttrekker Iseki TXGS  straks een echte noviteit. Nog niet eerder werd deze 24 pk, 3-cilinder trekker op een Europese beurs gepresenteerd. Op het gebied van ergonomie is deze standaard voorzien van een verstelbaar stuur, cruise controle, groot vlak bestuurdersplatform en hydraulische ventielen standaard.  Verder heeft deze tractor een in- en uitschakelbare 4 wd, stuurbekrachtiging en een hefinrichting met een hefvermogen van 550 kg.

Ook compleet nieuw en een noviteit: de Iseki TH 5000 serie: Deze kent twee uitvoeringen namelijk een 35 pk en een 42 pk. Behouden zijn de compacte afmetingen van de Iseki TH 4005 serie trekkers. Verder is alles nieuw ontwikkeld voor de nieuwe serie. Iseki heeft zijn eigen Common Rail dieselmotoren ontwikkeld. Deze voldoen aan de nieuwe Stage V-normeringen.

 

Ferris: walk behind en bladblazer

Voor het merk Ferris presenteren wij de de hydrostatische Ferris FW 15 walk behind (81 cm). Daarnaast komt Ferris met een nieuwe wijze van bladblazen: de 23 pk bladblazer FB 2000 met een  luchtsnelheid van 264 km/u.

 

Ook Simplicity breidt het assoirtiment uit.

De 5 modellen zero turns worden gecompleteerd met het type SZT 105, deze heeft een B&S 20 pk 2-cilinder Intek motor en een gelast stalen maaidek met een maaibreedte van 92cm.

De zitmaaierlijn krijgt een 5e model: de SLT 275 met een B&S 23 pk Professional 2-cilinder, gelast stalen maaidek met een maaibreedte van 122 cm en is standaard uitgerust met een Eliminator™ mulchsysteem. Deze is om te zetten naar achterlossend maaien. Tevens veersysteemachter.

De geheel nieuwe tuintractor Broadmoor SYT 410 heeft een B&S 26 pk Professional 2-cilinder motor, een gelast stalen maaidek met een maaibreedte van 122 cm. Deze is standaard uitgerust met stuurbekrachtiging en veersysteem achter.

 

Snapper voegt 2 nieuwe modellen toe

De 5 modellen zero turns worden gecompleteerd met het type ZTX 105, deze heeft een B&S 20 pk 2-cilinder Intek motor en een gelast stalen maaidek met een maaibreedte van 92cm.

De zitmaaierlijn krijgt een 4e model: de SPX 275 met een B&S 23 pk Professional 2-cilinder, gelast stalen maaidek met een maaibreedte van 122 cm en is standaard uitgerust met een Eliminator™ mulchsysteem. Deze is om te zetten naar achterlossend maaien.

 

Köppl

De Köppl Taurus is de nieuwe krachtpatser met een vermogen van 18 of 23 pk. Deze werktuigdrager is uitgerust met een Köppl Easy Drive en is daardoor extreem stil en milieuvriendelijk. Verder beschikt deze krachtige Taurus over een PowerShuttle, waard u vlot van rijsnelheid kan veranderen.

Nieuwe Köppl Crawler: Comfortabel, innovatief, robuust en eenvoudig te bedienen!De machine met 23 pk-vermogen en hydraulische aandrijving is uiterst compact, wendbaar en voorbestemd voor het werken op hellingen en op moeilijke plaatsen.