Van der Haeghe BV met 6 merken op de Groene Sector 2020

Van der Haeghe BV uit Geldermalsen heeft een breed pakket machines voor de hoveniers en openbaar groen sector.

Iseki

Een echte noviteit tijdens de Groene Sector 2020 is de compleet nieuwe trekker: de TH5000 serie. De Iseki TH 5000 zal beschikbaar zijn in 2 uitvoeringen; namelijk 35 pk en 42 pk. Behouden zijn de compacte afmetingen van de Iseki TH 4005 serie trekkers, maar verder is alles nieuw ontwikkeld voor deze nieuwe TH serie.

Iseki heeft zelf zijn eigen Common Rail dieselmotoren ontwikkeld, welke voldoen aan de nieuwe Stage V-normeringen.

Deze trekkers kennen een nieuw hydrostaat systeem met 3 groepen. Deze hydrostaat heeft een servo-aansturing, waardoor er minder kracht nodig is voor het bedienen van het rijpedaal. Tevens is het nu mogelijk om een elektronische cruise controle te installeren. Deze cruise controle heeft ook een memory functie.

Ten opzichte van de TH 4005 modellen, heeft de nieuwe Iseki meer hefvermogen; 1200 kg. De rijsnelheid is van 0 tot 33 km/u en daarom is deze trekker 4 wiel geremd. Standaard aanwezig zijn twee ventielen met aansluiting achter en een joystick voor de bediening van een voorlader of fronthef.

De aftakas achter kent twee toerental namelijk 540/540E. De in- en uitschakeling geschiedt elektronisch. Hierbij zijn er 3 keuzes: 1) Werktuig schakelt langzaam in, bijvoorbeeld bij gebruik van een houtversnipperaar, 2) snel; bijvoorbeeld bij een kunstmeststrooier. Of 3) dat de aftakas stopt, zodra de trekker niet rijdt, wat handig is bij het gebruik van een zoutstrooier.

Maximaal comfort: De TH wordt standaard voorzien van een luxe fabriekscabine met airco. Door de luxe stoel en het verstelbare stuurwiel kan er een ideale zitpositie verkregen worden. De rijsnelheid en aftakastoerental is digitaal af te lezen.

 

Ferris

Van Ferris zullen we het model ISX 800 presenteren. Dit mode is dé nieuwe standaard op het gebied van compacte zero turnmaaiers, als het gaat om comfort, bedieningsgemak en prestaties. Dankzij de onafhankelijke wielophanging aan beide zijden vóór (i.p.v. een pendelas), worden de contouren van de ondergrond beter gevolgd en is er zo een optimaal bedieningscomfort. De grotere wielen verlagen de bodemdruk en zorgen zo voor meer tractie. De dubbele snaaraandrijving van de messen, zorgt dat er minder kans is op slippen én voor een langere levensduur van de snaren.

 

Köppl: tweewielige werktuigdragers

In 2017 is Van der Haeghe BV gestart met de import van Köppl en biedt zo een buitengewoon brede range van tweewielige trekkers met hydrostatische rijaandrijving. Köppl onderscheidt zich niet alleen op het gebied van hoogwaardige componenten, maar ook door het enorme aanbod van aanbouwwerktuigen. Zo is deze range van machines interessant voor grondbewerking en maaien in allerlei facetten; zoals cirkel, klepel- en trommelmaaien. Maar ook voor mechanisch onkruidbeheer (zoals bijv.  onkruidborstel, brander).

 

Avril: mechanisch onkruidbeheer

Met het merk Avril bieden wij een breed assortiment aan machines voor mechanisch onkruid beheer op half verharding, welke gemonteerd kunnen worden aan een Köppl werktuigdrager of op de driepunt van een tractor. Avril biedt zo een eenvoudige, maar zéér doeltreffende manier van onkruidbeheer.

 

Bezoek ons op stand 547!

Vakbeurs de Groene Sector vindt plaats van op 14-15-16 januari van 13:00 t/m 21:00 uur.

Adres: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg.

Meer informatie: www.groenesector.nl/

Toegang is gratis. Online registreren kan hier

0 antwoorden