Demo Doe Dag: 2 juli op Fort Vechten!

GTH Demo-Doe-Dag Maaien

Op 2 juli zal importeur Van der Haeghe bv aanwezig zijn op de GTH Demo-Doe-Dag Maaien op Fort Vechten, georganiseerd door NWST (o.a. van de vakbladen Stad+Groen, De Hovenier)

Op deze interactieve dag kan u kennismaken met de veelzijdige 2-wielige werktuigdrager Köppl Luchs Hydro met klepelmaaier. Deze hydrostatisch aangedreven machine is bijzonder wendbaar, dankzij het 180º draaibare stuur en wielen die afzonderlijk van elkaar ingeschakeld kunnen worden. Probeer dit daarom zelf eens uit.

Daarnaast kan u de ruwterreinmaaier SRA 950 van het Japanse kwaliteitsmerk Iseki testen. Deze kleine ruwterreinmaaier met 4-wielaandrijving heeft een maaibreedte van 95 cm en is perfect inzetbaar voor dichtgegroeide en moeilijk berijdbare terreinen met hoog gras of struiken.

 

Als u op zoekt bent naar een compacte en comfortabele zero turnmaaier, probeer dan eens de compleet nieuwe Ferris 27-pk benzine Zero Turnmaaier ISX 800 met een 132cm breed maaidek en veersysteem. Ervaar zelf op de Demo-Doe-dag wat écht comfortabel maaien is.

Uit dezelfde stal komt ook het kleinere broertje Simplicity. De Courier SZT 275 RD is een Zero Turnmaaier is eveneens zeer comfortabel: volledig geveerd, comfortstoel mét armleuningen en een transportbak. Uniek is dat dit maaidek met Eliminator® mulchmessen, aan te passen is aan de omstandigheden van het gras. En ook deze 27-pk maaier kan u tijdens de Demo-Doe-Dag dag testen.

Meer info: https://www.stad-en-groen.nl/article/29950/gth-demo-doe-dag-maaien-op-fort-vechten